Fjallraven

Kanken Foliage Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 11 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 38 cm
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Foliage Green
Varumärkesproduktkod F23510
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Kanken är en ryggsäck som passar perfekt för vuxna. Med en volym på 16 liter har den tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga tillhörigheter. Den är tillverkad av hållbart Vinylon F-material som är vattenavvisande, vilket gör den idealisk för alla väderförhållanden.

Denna Kanken-ryggsäck har en justerbar axelrem för att passa alla kroppstyper och ger dig möjlighet att bära den på ett sätt som är bekvämt för dig. Med en bredd på 27 cm och en höjd på 38 cm är den tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste saker.

En av de bästa funktionerna hos denna Kanken-ryggsäck är dess förvaringsalternativ. Den har ett utvändigt fack med dragkedja där du kan förvara dina mindre föremål som nycklar, mobiltelefon eller plånbok. Detta gör det enkelt att hålla ordning på dina tillhörigheter och snabbt kunna komma åt dem när du behöver dem.

Kanken-ryggsäcken är också känd för sin hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en pålitlig ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar är säkra och skyddade. Med sitt varumärke Fjallraven kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet.

Den här Kanken-ryggsäcken kommer i en snygg Foliage Green-färg, vilket ger den en modern och stilren look. Med varumärkesproduktkoden F23510 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

Oavsett om du ska ut på äventyr eller bara behöver en pålitlig ryggsäck för din vardag, är Kanken det perfekta valet. Beställ din Kanken-ryggsäck idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd