Fjallraven

Kanken clay

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 11 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 38 cm
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn clay
Varumärkesproduktkod F23510
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Hej och välkommen till vår e-handelsbutik! Vi är glada att kunna presentera Kanken, en fantastisk ryggsäck från det välkända varumärket Fjallraven. Denna ryggsäck är perfekt för vuxna och har en volym på 16 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för dina vardagliga behov.

Kanken är tillverkad av det hållbara materialet Vinylon F, vilket gör den både vattenavstötande och självklart hållbar. Du behöver inte oroa dig för att dina ägodelar ska bli blöta under regniga dagar. Dessutom har denna ryggsäck en justerbar axelrem för optimal komfort och passform.

Med en bredd på 27 cm, en höjd på 38 cm och en djup på 11 cm är Kanken den perfekta storleken för att rymma dina viktigaste saker. Dessutom har den en praktisk ritsslutning för säker förvaring och enkel åtkomst till dina tillhörigheter.

En av de bästa funktionerna hos Kanken är det yttre facket med dragkedja, som ger dig extra förvaringsmöjligheter. Du kan enkelt organisera dina små tillhörigheter och ha dem nära till hands när du behöver dem.

Kanken kommer i en vacker lerafärg, som är varumärkets signaturfärg. Detta ger ryggsäcken en stilren och modern look som passar perfekt till alla tillfällen. Med varumärkesproduktkoden F23510 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken-ryggsäck idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Gör din vardag lite enklare och mer trendig med denna fantastiska ryggsäck!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd