Fjallraven

Kanken Card Wallet Frost Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 11 cm
Djup 2 cm
Förvaringsalternativ 1 open buitenvak
Höjd 7.5 cm
Material G1000
Myntfack True
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Frost Green
Varumärkesproduktkod F23780
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Card Wallet, a stylish and practical accessory that belongs to the Plånböcker med dragkedja category. This wallet is designed to meet all your needs while adding a touch of fashion to your everyday life.

Med en bredd på 11 cm, en djup på 2 cm och en höjd på 7.5 cm, är denna plånbok kompakt och lätt att bära med sig. Den passar perfekt i din ficka eller handväska utan att ta upp för mycket utrymme.

En av de bästa funktionerna hos denna plånbok är dess förvaringsalternativ. Den har ett öppet utvändigt fack där du enkelt kan förvara dina kort och sedlar. Du behöver inte längre leta efter dem i en rörig plånbok - allt du behöver är inom räckhåll.

Tillverkad av högkvalitativt G1000-material, är denna plånbok både hållbar och tålig. Den kommer att följa med dig på alla äventyr och behålla sin stil och kvalitet under lång tid framöver.

Med ett praktiskt myntfack och utrymme för sedlar, är denna plånbok perfekt för att organisera dina pengar. Du kan enkelt hålla ordning på dina mynt och sedlar utan att behöva bära med dig en separat plånbok.

Kanken-serien är känd för sin moderna design och höga kvalitet, och denna plånbok är inget undantag. Med en stilren ritssluiting kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Fjallraven, ett välkänt varumärke inom modebranschen, står bakom denna plånbok. Med deras varumärkesfärgnamn "Frost Green" och produktkod "F23780", kan du vara säker på att du får en äkta och autentisk produkt.

Oavsett om du är ung eller gammal, är denna plånbok perfekt för alla åldersgrupper. Den är en stilfull och praktisk accessoar som kommer att komplettera din outfit och göra ditt liv enklare.

Sammanfattningsvis är Kanken Card Wallet en plånbok som kombinerar stil, funktionalitet och kvalitet. Med dess kompakta storlek, förvaringsalternativ och slitstarka material är den ett måste för alla modeälskare och praktiskt tänkande individer där ute.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd