Fjallraven

Kanken Card Wallet Ox Red

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 11 cm
Djup 2 cm
Förvaringsalternativ 1 open buitenvak
Höjd 7.5 cm
Material G1000
Myntfack True
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Ox Red
Varumärkesproduktkod F23780
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Card Wallet, a stylish addition to our Plånböcker med dragkedja collection. This compact wallet is designed with convenience and functionality in mind, making it the perfect accessory for your everyday needs.

Med en bredd på 11 cm, en djup på 2 cm och en höjd på 7.5 cm, är denna plånbok tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste kort och sedlar. Den är tillverkad av slitstarkt G1000-material, vilket garanterar långvarig användning och skydd för dina tillhörigheter.

En av de bästa funktionerna hos denna plånbok är det praktiska öppna utvändiga facket, som ger dig snabb och enkel åtkomst till dina mest använda kort. Dessutom har den en smidig ritsslutning, vilket säkerställer att ingenting tappas bort eller faller ut.

Den här plånboken är en del av vår populära Kanken-serie och bär stolt Fjallravens varumärke. Den kommer i en elegant Ox Red-färg, som ger en touch av stil och personlighet till din outfit. Med varumärkesproduktkoden F23780 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Den här plånboken är perfekt för vuxna i alla åldrar som vill ha en praktisk och snygg lösning för att organisera sina kort och sedlar. Med ett dedikerat myntfack och tillräckligt med utrymme för sedlar, kommer du att vara redo för alla dina ekonomiska äventyr.

Upptäck den stilfulla och funktionella Kanken Card Wallet idag och låt den bli ditt nya favorittillbehör för att hålla ordning på dina värdesaker!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd