Fjallraven

Kanken 15 inch Laptop black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 16 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn black
Varumärkesproduktkod F27172
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 18 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken 15 inch Laptop, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar", and it is designed to meet the needs of adults.

Med en justerbar axelrem och en rymlig volym på 18 liter är denna ryggsäck perfekt för att bära din 15-tums laptop och andra viktiga tillbehör. Med en bredd på 28 cm, en höjd på 40 cm och en djup på 16 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt.

Detta Kanken-ryggsäck har en slitstark konstruktion och är tillverkad av det vattenavvisande materialet Vinylon F, vilket gör den idealisk för alla väderförhållanden. Dessutom har den en praktisk ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar förblir säkra och skyddade.

En av de bästa funktionerna med denna ryggsäck är det dedikerade laptopfacket som är utformat för att passa en 15-tums laptop. Du kan vara säker på att din laptop kommer att vara väl skyddad och säker under dina resor eller dagliga äventyr.

Med ett utvändigt fack med dragkedja får du extra förvaringsmöjligheter för att hålla dina mindre tillbehör organiserade och inom räckhåll. Du behöver inte längre gräva runt i hela ryggsäcken för att hitta det du behöver.

Denna Kanken-ryggsäck är inte bara praktisk och hållbar, den är också stilren med sin svarta färg. Varumärkesproduktkoden för denna ryggsäck är F27172.

Så om du letar efter en ryggsäck som kombinerar funktionalitet, stil och hållbarhet, leta inte längre. Kanken 15 inch Laptop är det perfekta valet för dig!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd