Fjallraven

Haulpack No.1 15 Inch Foliage Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 31 cm
Djup 19 cm
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 39 cm
Laptopfack 15 inch
Material G1000
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Foliage Green
Varumärkesproduktkod F23340
Volym 23 l
Åldersgrupp Volwassenen

Haulpack No.1 15 Inch är en ryggsäck som passar perfekt för alla dina äventyr. Med sin justerbara axelrem och rymliga design är den både bekväm och praktisk att bära med sig.

Denna ryggsäck har en bredd på 31 cm och en djup på 19 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma alla dina viktiga tillhörigheter. Den har också en volym på 23 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma allt du behöver för en dag på språng.

Haulpack No.1 15 Inch har flera förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade. Den har ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting, vilket ger dig möjlighet att enkelt separera och hitta dina ägodelar.

Denna ryggsäck är tillverkad av hållbart material, G1000, vilket gör den både ekologisk och återvunnen. Du kan vara stolt över att bära en produkt som inte bara ser bra ut, utan också är bra för miljön.

Med sitt laptopfack som rymmer upp till 15 tum kan du enkelt och säkert transportera din laptop eller surfplatta. Du behöver inte längre oroa dig för att din elektronik ska skadas under transporten.

Haulpack No.1 15 Inch är en produkt från det välkända varumärket Fjallraven. Med sin varumärkesfärgnamn "Foliage Green" och varumärkesproduktkod "F23340" är denna ryggsäck både stilren och unik.

Denna ryggsäck är perfekt för vuxna som är ute efter en pålitlig och trendig följeslagare. Oavsett om du ska ut på en vandring, en resa eller bara behöver en pålitlig väska för din dagliga pendling, så är Haulpack No.1 15 Inch det perfekta valet för dig.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd