Fjallraven

Greenland Top 15 Inch dusk

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 26 cm
Djup 15 cm
Färg hårdvara Zilverkleurig
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 43 cm
Laptopfack 15 inch
Material Polyester
Typ avslutning Overslag, Trekkoord
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn dusk
Varumärkesproduktkod F23150
Volym 20 l
Åldersgrupp Volwassenen

Greenland Top 15 Inch är en ryggsäck som är perfekt för dig som vill kombinera stil och funktion. Med sin justerbara axelrem och mångsidiga förvaringsalternativ är denna ryggsäck både bekväm och praktisk.

Med en bredd på 26 cm och en djup på 15 cm är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina vardagliga tillhörigheter. Den har även ett 15-tums laptopfack för att säkert förvara din bärbara dator.

Greenland Top 15 Inch är tillverkad av hållbart polyester och har en snygg och modern design. Den har en elegant zilverkleurig hårdvara som ger den extra stil och karaktär.

Denna ryggsäck är inte bara snygg och praktisk, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av ekologiska och återvunna material, vilket gör den till ett bra val för dig som vill göra en positiv miljöpåverkan.

Med en höjd på 43 cm och en volym på 20 liter är Greenland Top 15 Inch perfekt för vuxna som behöver en ryggsäck som rymmer allt de behöver för en dag på språng.

Oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara utforskar staden, kommer denna ryggsäck från Fjallraven att vara din pålitliga följeslagare. Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och stil, och denna ryggsäck är inget undantag.

Greenland Top 15 Inch kommer i färgen "dusk" och har varumärkesproduktkoden F23150. Den är perfekt för dig som vill ha en ryggsäck som är både funktionell och trendig.

Ge dig själv den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Greenland Top 15 Inch ryggsäck. Beställ din idag och ta steget mot en mer bekväm och trendig vardag!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd