FMME

Claire Laptop Backpack Grain 15.6 Inch black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 29 cm
Djup 10 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja
Höjd 42 cm
Laptopfack 15,6 tum
Material Läder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke FMME
Varumärkesfärgnamn black
Volym 12.2 l
Åldersgrupp Damer

Den Claire Laptop Backpack Grain 15.6 Inch är en ryggsäck som är perfekt för damer som vill kombinera stil och funktionalitet. Med sitt eleganta och moderna utseende är denna ryggsäck ett måste för alla modeentusiaster.

Tillverkad av äkta läder, har denna ryggsäck en högkvalitativ konstruktion som garanterar hållbarhet och långvarig användning. Den guldiga hårdvaran ger en extra touch av lyx till ryggsäcken och gör den till en riktig blickfångare.

Med en bredd på 29 cm, djup på 10 cm och höjd på 42 cm erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för att rymma alla dina vardagliga behov. Den har också ett speciellt laptopfack som kan rymma en 15,6-tums laptop, vilket gör den idealisk för arbete eller skola.

Ryggsäcken har en dragkedja som avslutning, vilket ger en säker och enkel åtkomst till dina ägodelar. Dessutom har den en innerficka med dragkedja för extra förvaringsmöjligheter.

Med en volym på 12,2 liter är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste tillhörigheter utan att vara för stor eller otymplig. Den svarta färgen ger en tidlös och mångsidig look som passar perfekt till alla outfits och tillfällen.

Varumärket FMME är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Med denna ryggsäck kan du vara säker på att du investerar i en produkt som kommer att hålla länge och samtidigt ge dig en trendig och sofistikerad look.

Oavsett om du behöver en ryggsäck för arbete, skola eller fritid, är Claire Laptop Backpack Grain 15.6 Inch det perfekta valet för dig. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd