FMME

Caithy Laptop Business Bag Grain 13.3 Inch red

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justera
Bredd 33 cm
Djup 13 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 2 innerfickor med dragkedja
Höjd 28 cm
Laptopfack 13,3 tum
Material Läder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke FMME
Varumärkesfärgnamn red
Volym 12 l
Åldersgrupp Damer

Caithy Laptop Business Bag Grain 13.3 Inch är den perfekta axelväskan för damer som vill kombinera stil och funktionalitet. Med sin justerbara axelrem och dragkedja som typ avslutning, kan du enkelt anpassa väskan efter dina behov och hålla dina ägodelar säkra.

Denna axelväska är tillverkad av äkta läder av hög kvalitet, vilket ger den en elegant och exklusiv känsla. Den guldiga färgen på hårdvaran ger en extra touch av lyx till väskan.

Med en bredd på 33 cm, en höjd på 28 cm och ett djup på 13 cm erbjuder Caithy Laptop Business Bag tillräckligt med utrymme för att rymma en 13,3-tums laptop i det dedikerade laptopfacket. Du kan vara säker på att din laptop är väl skyddad och säker under dina resor.

Utöver laptopfacket har väskan även ett utvändigt fack med dragkedja och två innerfickor med dragkedja, vilket ger dig gott om förvaringsalternativ för dina tillhörigheter. Oavsett om det är din mobiltelefon, plånbok eller andra viktiga saker, kan du enkelt organisera och hitta dem snabbt.

Med en volym på 12 liter är Caithy Laptop Business Bag tillräckligt rymlig för att rymma allt du behöver för en dag på kontoret eller en affärsresa. Du behöver inte längre kompromissa mellan stil och funktionalitet - denna väska har allt!

Varumärket FMME är känt för sin höga kvalitet och eleganta design. Med Caithy Laptop Business Bag Grain 13.3 Inch får du en väska som inte bara är praktisk, utan också ett stilfullt modeaccessoar. Den röda färgen ger en pop av färg till din outfit och låter dig sticka ut från mängden.

Ge dig själv den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med Caithy Laptop Business Bag Grain 13.3 Inch. Beställ din egen idag och ta ditt modegame till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd