FMME

Christy Croco 15.6 Inch Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 41 cm
Djup 16 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 1 utvändigt fack med dragkedja, 3 öppna innerfack
Höjd 30 cm
Laptopfack 15,6 tum
Material Läder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke FMME
Varumärkesfärgnamn Black
Volym 19 l
Åldersgrupp Damer

Christy Croco 15.6 Inch är en elegant handväska från varumärket FMME. Denna handväska tillhör kategorin Handväskor och är perfekt för damer i alla åldrar. Tillverkad av äkta läder, har denna väska en svart färg som ger den en tidlös och sofistikerad look.

Med en bredd på 41 cm, en höjd på 30 cm och en djup på 16 cm erbjuder Christy Croco gott om utrymme för att bära dina vardagliga tillhörigheter. Dess volym på 19 liter gör det enkelt att organisera och hålla ordning på dina saker.

Det finns flera förvaringsalternativ i denna handväska. Den har en innerficka med dragkedja, perfekt för att säkert förvara dina värdesaker. Dessutom finns det ett utvändigt fack med dragkedja och tre öppna innerfack för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

En av de mest praktiska funktionerna i Christy Croco är dess dedikerade laptopfack. Detta fack är utformat för att passa en 15,6-tums laptop, vilket gör det enkelt att bära med dig din elektroniska enhet på ett säkert och bekvämt sätt.

Den guldiga hårdvaran ger en elegant touch till denna handväska och kompletterar det svarta lädret perfekt. Med en dragkedja som avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Oavsett om du behöver en handväska för arbete, skola eller fritid, kommer Christy Croco 15.6 Inch att vara en pålitlig och stilfull följeslagare. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd