Fjallraven

Kanken Rain Cover Mini Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Hållbarhet Återvunnen
Material Återvunnen polyamid
Serie Kanken
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Black
Varumärkesproduktkod F23795
Vattentäthet Vattentät
Åldersgrupp Volwassenen

Kanken Rain Cover Mini är en perfekt tillbehör för att skydda din Kanken-ryggsäck från regn och fukt. Denna regnskydd är tillverkad av återvunnen polyamid, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Med sin vattentäta egenskap kan du vara säker på att din ryggsäck och dess innehåll förblir torra och skyddade, även under de regnigaste dagarna.

Detta regnskydd tillhör Fjallravens populära Kanken-serie, som är känd för sin höga kvalitet och stilrena design. Med sitt varumärkesfärgnamn "Black" passar detta regnskydd perfekt till din svarta Kanken-ryggsäck. Varumärkesproduktkoden F23795 garanterar att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta standard.

Kanken Rain Cover Mini är utformad för vuxna och passar perfekt till Kanken-ryggsäckar i alla storlekar. Med detta regnskydd kan du ge din ryggsäck extra skydd och förlänga dess livslängd. Så varför riskera att din Kanken blir blöt och skadad när du kan enkelt skydda den med detta praktiska regnskydd?

Investera i Kanken Rain Cover Mini idag och se till att din Kanken-ryggsäck förblir torr och snygg, oavsett väderförhållandena. Med dess hållbara material och vattentäta egenskaper är detta regnskydd ett måste för alla Kanken-ägare. Beställ din regnskydd nu och ge din ryggsäck det skydd den förtjänar!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd