Fjallraven

Kanken Mini pink

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 22 cm
Djup 10 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 27 cm
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn pink
Varumärkesproduktkod F23561
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 7 l
Åldersgrupp Damer

Hej och välkommen till vår e-handel! Vi är glada att kunna presentera Kanken Mini, en fantastisk ryggsäck från det välkända varumärket Fjallraven. Denna ryggsäck är perfekt för damer i alla åldrar och är en riktig favorit bland modeentusiaster.

Kanken Mini är tillverkad av det hållbara materialet Vinylon F, vilket gör den både vattenavstötande och självklart hållbar. Du behöver inte oroa dig för att dina ägodelar ska bli blöta i regnet eller att ryggsäcken ska slitas ut i första taget.

Med en volym på 7 liter är Kanken Mini tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste saker. Den har en bredd på 22 cm, en höjd på 27 cm och en djup på 10 cm, vilket gör den perfekt för att bära med dig både till vardags och på äventyr.

Denna ryggsäck har en justerbar axelrem för att du ska kunna anpassa den efter din egen komfort. Den har också en praktisk ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar förvaras säkert.

Kanken Mini har ett utvändigt fack med ritsslutning, vilket ger dig extra förvaringsmöjligheter. Du kan enkelt organisera dina saker och ha dem inom räckhåll när du behöver dem.

Den rosa färgen, som vi kallar "pink", ger denna ryggsäck en trendig och feminin touch. Den passar perfekt för att komplettera din outfit och ge den en extra touch av stil.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken Mini idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Beställ din egen Kanken Mini från Fjallraven nu och gör dig redo att imponera!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd