Festina

Watch Ceramic White

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Form rund
Klocka boett diameter 35 mm
Klocka färg boett Silverfärgad
Klocka låda tjocklek 9 mm
Klocka typ av urverk Kvarts
Klocka ur tavla färg Vit
Klocka vattentät 5 ATM - 5 ATM
Klockmaterial glas Safir
Material Rostfritt stål
Serie Ceramic
Varumärke Festina
Varumärkesfärgnamn White
Varumärkesproduktkod F20497/1
Åldersgrupp Damer

Upptäck den eleganta och stilrena Watch Ceramic från Festina. Denna damklocka tillhör kategorin Analog Klockor och är perfekt för kvinnor som vill ha en tidlös och sofistikerad accessoar.

Watch Ceramic har en rund form och en boett med en diameter på 35 mm, vilket ger en bekväm och smickrande passform på handleden. Den silverfärgade boetten ger klockan en modern och elegant touch.

Med en klocklåda tjocklek på endast 9 mm är denna klocka otroligt tunn och smidig att bära. Du kommer att älska hur den smälter in perfekt på din handled och ger dig en snygg och polerad look.

Watch Ceramic drivs av ett tillförlitligt kvartsurverk, vilket garanterar exakt tidtagning och pålitlig prestanda. Du kan vara säker på att denna klocka alltid kommer att hålla dig i tid och ge dig den perfekta kombinationen av stil och funktion.

Den vita urtavlan ger en fräsch och ren look till klockan, medan det safirglas som används som klockmaterial ger en kristallklar och reptålig yta. Du kan vara säker på att din Watch Ceramic kommer att behålla sin glans och skönhet under lång tid framöver.

Med en vattentäthet på 5 ATM kan du vara säker på att denna klocka klarar av vardagens påfrestningar. Den är tålig nog för att tåla vattenstänk och kortvarig nedsänkning, vilket gör den perfekt för daglig användning och lätta vattenaktiviteter.

Watch Ceramic från Festina är en del av Ceramic-serien och bär varumärkets signaturstil och kvalitet. Med varumärkesfärgnamnet "White" och produktkoden F20497/1 är denna klocka en sann representation av Festinas dedikation till att skapa tidlösa och eleganta accessoarer för kvinnor.

Låt Watch Ceramic bli ditt nya favorittillbehör och ge din outfit en touch av stil och elegans. Beställ din egen Festina Watch Ceramic idag och upplev den perfekta kombinationen av tidlös design och pålitlig prestanda.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd