The Little Green Bag

Laptop Bag Talia 15.6 Inch Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justering och avtagbar
Bredd 41 cm
Djup 10 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 1 utvändigt fack med magnetlås, 1 utvändigt fack med dragkedja, 2 öppna innerfack
Höjd 31 cm
Laptopfack 15,6 tum
Material Konstläder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke The Little Green Bag
Varumärkesfärgnamn Black
Varumärkesproduktkod B046
Volym 12 l
Åldersgrupp Damer

Denna Laptopväska Talia 15,6 tum är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för moderna damer. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den ett måste för alla modeälskare.

Den här axelväskan är tillverkad av konstläder av hög kvalitet, vilket ger den en lyxig och sofistikerad känsla. Den har en justerbar och avtagbar axelrem för bekväm bärning och anpassning efter dina behov.

Med en bredd på 41 cm, en djup på 10 cm och en höjd på 31 cm erbjuder denna väska tillräckligt med utrymme för att rymma din 15,6-tums laptop och andra viktiga tillbehör. Dess laptopfack är speciellt utformat för att skydda din enhet mot stötar och repor.

Du kommer att älska de olika förvaringsalternativen som denna väska erbjuder. Den har en innerficka med dragkedja för att säkert förvara dina värdesaker, samt ett utvändigt fack med magnetlås och ett utvändigt fack med dragkedja för snabb åtkomst till dina mest använda föremål. Dessutom har den två öppna innerfack för enkel organisering av dina tillbehör.

Det guldiga hårdvarudetaljen ger denna väska en extra touch av elegans och stil. Med dragkedja som typ avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Denna Laptopväska Talia 15,6 tum är en del av The Little Green Bags kollektion och kommer i en snygg svart färg. Med en volym på 12 liter är den tillräckligt rymlig för att rymma allt du behöver för en dag på kontoret eller en weekendresa.

Ge dig själv den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med denna fantastiska laptopväska. Beställ din egen Laptopväska Talia 15,6 tum idag och ta ditt mode till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd