The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justera
Bredd 40 cm
Djup 17 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppen utomhusficka, 3 innerfickor med dragkedja, 5 öppna innerfack
Höjd 30 cm
Material Nylon
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke The Little Green Bag
Varumärkesfärgnamn Black
Volym 20 l
Åldersgrupp Vuxna

Den Daisy Skötväska Set från The Little Green Bag är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för moderna föräldrar. Tillverkad av slitstarkt nylonmaterial, denna skötväska är både praktisk och trendig.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa väskan efter dina behov. Dess generösa dimensioner på 40 cm i bredd, 17 cm i djup och 30 cm i höjd ger tillräckligt med utrymme för alla dina babyartiklar.

Den svarta hårdvaran ger en elegant touch till denna skötväska. Med en dragkedja som avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

The Daisy Skötväska Set har flera förvaringsalternativ för att hålla dig organiserad. Den har ett utvändigt fack med dragkedja, en öppen utomhusficka, tre innerfickor med dragkedja och fem öppna innerfack. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att förlora något viktigt igen.

Med en volym på 20 liter rymmer denna skötväska allt du behöver för en dag ute med din lilla. Den är perfekt för vuxna och kommer att bli din bästa vän under alla dina äventyr som förälder.

Uppgradera din stil och funktionalitet med Daisy Skötväska Set från The Little Green Bag. Beställ din idag och gör dig redo att rocka föräldraskapet med stil!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd