The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set Olive

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justering och avtagbar
Bredd 40 cm
Djup 17 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppen utomhusficka, 3 innerfickor med dragkedja, 5 öppna innerfack
Höjd 30 cm
Material Nylon
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke The Little Green Bag
Varumärkesfärgnamn Olive
Volym 20 l
Åldersgrupp Vuxna

Den Daisy Skötväska Set är den perfekta följeslagaren för stilmedvetna föräldrar. Med sin justerbara och avtagbara axelrem är den bekväm att bära oavsett var du går. Väskan har generösa dimensioner med en bredd på 40 cm, djup på 17 cm och en höjd på 30 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för alla dina babyartiklar.

Tillverkad av slitstarkt nylonmaterial, är denna skötväska både praktisk och hållbar. Den är utrustad med en dragkedja för säker avslutning, vilket håller dina ägodelar säkra och skyddade. Den svarta färgen på hårdvaran ger en elegant touch till väskans övergripande design.

The Little Green Bag är det varumärke som står bakom denna fantastiska skötväska. Med deras kända olivgröna färgnamn, är denna väska ett stilfullt tillskott till din outfit. Med en imponerande volym på 20 liter och flera förvaringsalternativ, inklusive en utvändig ficka med dragkedja, en öppen utomhusficka, tre innerfickor med dragkedja och fem öppna innerfack, kan du enkelt organisera och hålla ordning på alla dina babyartiklar.

Ge dig själv den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med Daisy Skötväska Set. Beställ din egen idag och ta med dig allt du behöver för att ta hand om din lilla älskling i stil.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd