The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set Grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justering och avtagbar
Bredd 40 cm
Djup 17 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppen utomhusficka, 3 innerfickor med dragkedja, 5 öppna innerfack
Höjd 30 cm
Material Nylon
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke The Little Green Bag
Varumärkesfärgnamn Grey
Volym 20 l
Åldersgrupp Vuxna

Let me introduce you to the Daisy Skötväska Set from The Little Green Bag. Denna trendiga skötväska är perfekt för alla stilmedvetna föräldrar där ute. Med sin justerbara och avtagbara axelrem är den både praktisk och bekväm att bära med sig.

Med en bredd på 40 cm och en djup på 17 cm har denna väska gott om utrymme för alla dina babybehov. Den är utrustad med en dragkedja för enkel och säker förvaring. Dessutom har den en svart färg på hårdvaran som ger den en elegant touch.

Den Daisy Skötväska Set har flera förvaringsalternativ för att hålla dig organiserad. Den har ett utvändigt fack med dragkedja, perfekt för att snabbt komma åt dina viktigaste saker. Dessutom har den en öppen utomhusficka för enkel åtkomst till saker du behöver ofta. Inuti finns det tre innerfickor med dragkedja och fem öppna innerfack för att hålla alla dina babyartiklar på plats.

Med en höjd på 30 cm är denna skötväska tillräckligt rymlig för att rymma allt du behöver för en dag ute med din lilla. Den är tillverkad av slitstarkt nylonmaterial som är både lätt att rengöra och tåligt för daglig användning. Med en dragkedja som avslutning kan du vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Daisy Skötväska Set är en del av The Little Green Bags kollektion och kommer i en elegant grå färg. Med en volym på 20 l har du gott om plats för allt du behöver för att ta hand om din lilla. Denna skötväska är perfekt för vuxna i alla åldrar som vill ha en stilfull och funktionell väska för sina babybehov.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd