The Little Green Bag

Bag in Bag Avens Olive

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 25 cm
Djup 6 cm
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppen utomhusficka, 2 innerfickor med dragkedja, 2 öppna innerfack
Höjd 15.5 cm
Material Nylon
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke The Little Green Bag
Varumärkesfärgnamn Olive
Åldersgrupp Vuxna

Let me introduce you to the Bag in Bag Avens - a must-have accessory for all fashion-forward individuals. This stylish bag organizer belongs to the Väskorganisatörer category, designed to keep your belongings in order and add a touch of convenience to your daily life.

Med en bredd på 25 cm och ett djup på 6 cm, erbjuder denna väskorganisatör gott om utrymme för att hålla dina ägodelar organiserade. Du kommer att uppskatta de olika förvaringsalternativen som den erbjuder, inklusive ett utvändigt fack med dragkedja, en öppen utomhusficka, två innerfickor med dragkedja och två öppna innerfack.

Med en höjd på 15,5 cm är denna väskorganisatör tillräckligt kompakt för att passa perfekt i din handväska eller ryggsäck. Tillverkad av slitstark nylon, är den både hållbar och lätt att rengöra. Den praktiska dragkedjan säkerställer att dina ägodelar förblir säkra och skyddade.

The Little Green Bag är varumärket bakom denna fantastiska väskorganisatör. I en elegant olivgrön färg kommer den att lägga till en touch av stil till din outfit. Oavsett om du är en ung vuxen eller en erfaren fashionista, kommer denna väskorganisatör att passa perfekt in i din livsstil.

Ge din handväska eller ryggsäck den ultimata uppgraderingen med Bag in Bag Avens. Beställ din egen idag och upplev den oslagbara bekvämligheten och stil som den erbjuder!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd