Teva

M Original Universal Cultivate Olive Multi

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Form näsa Öppen näsa
Hållbarhet Återvunnen, Återvinningsbar, Vegan - Vegan
Kvalitetsmärken Repreve
Material Tyg 100%
Material innersula Tyg
Material insida Polyuretan
Material sula Tyg
Säsongsbetonad Vår/Sommar
Typ avslutning Kardborreband
Varumärke Teva
Åldersgrupp Herrar

Let me introduce you to the M Original Universal, a stylish sandal that belongs to the Sandaletter category. Med en öppen näsa design, denna sandal är perfekt för varma sommardagar när du vill hålla fötterna svala och bekväma.

Denna sandal är inte bara snygg, den är också hållbar och miljövänlig. Tillverkad av 100% återvunnet tyg och återvinningsbar, är den här sandalen ett utmärkt val för de som värdesätter hållbarhet. Dessutom är den helt vegansk, vilket innebär att den inte innehåller några animaliska produkter.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna sandal är dess kvalitetsmärke - Repreve. Detta märke garanterar att materialet i sandalen är av högsta kvalitet och tillverkat med omsorg om både människor och planeten.

Med en tyginnersula och en polyuretaninsida erbjuder denna sandal en bekväm passform och stöd för dina fötter. Sulan är också tillverkad av tyg, vilket ger en lätt och flexibel känsla när du går.

Denna sandal är perfekt för våren och sommaren, när du vill ha en avslappnad och trendig look. Den har en praktisk kardborrebandstyp avslutning, vilket gör det enkelt att justera passformen efter dina behov.

Teva, ett välkänt varumärke inom modeindustrin, står bakom denna sandal. Med deras expertis och erfarenhet kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet.

Oavsett om du är en herr eller bara letar efter en snygg och bekväm sandal, är M Original Universal ett utmärkt val för dig. Ge dina fötter det de förtjänar - stil, komfort och hållbarhet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd