Secrid

Cardprotector Powder Ochre

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 6.3 cm
Djup 0.8 cm
Färg hårdvara Svart
Höjd 10.2 cm
Material Aluminium
Typ avslutning Ingen stängning
Varumärke Secrid
Varumärkesfärgnamn Ochre
Åldersgrupp Vuxna

Cardprotector Powder är en stilren och praktisk kortplånbok från det välkända varumärket Secrid. Denna kortplånbok är tillverkad av aluminium och har en imponerande bredd på 6.3 cm, en djup på 0.8 cm och en höjd på 10.2 cm. Den är perfekt för vuxna som vill ha en smidig och säker förvaring för sina kort.

Med sin eleganta svarta hårdvara och unika färgnamn "Ochre" sticker denna kortplånbok verkligen ut. Den har en modern och minimalistisk design som passar perfekt till alla typer av outfits och tillfällen. Dessutom har den en praktisk typ avslutning som gör det enkelt att snabbt komma åt dina kort när du behöver dem.

Secrid är ett pålitligt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Deras produkter är tillverkade med omsorg och precision för att säkerställa att de håller länge och ger dig den bästa användarupplevelsen. Med Cardprotector Powder kan du vara säker på att du får en pålitlig och stilren kortplånbok som kommer att hålla dina kort säkra och skyddade.

Ge dig själv en uppgradering och investera i Cardprotector Powder från Secrid idag. Denna kortplånbok är inte bara praktisk och säker, den är också ett stilfullt tillbehör som kommer att göra dig till en trendsetter. Beställ din egen Cardprotector Powder nu och upptäck fördelarna med att ha en smidig och säker förvaring för dina kort.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd