Resfeber

Taos Backpack 13 Inch Moss/Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 28 cm
Djup 11 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 3 innerfickor med dragkedja, 3 öppna innerfack
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 tum
Material Återvunnen polyester
Typ avslutning Dragkabel
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Moss/Sand
Varumärkesproduktkod B022
Volym 10.8 l
Åldersgrupp Vuxna

Taos Backpack 13 Inch är en ryggsäck som passar perfekt för dig som vill ha både stil och funktion. Med sina dimensioner på 28 cm i bredd, 11 cm i djup och 35 cm i höjd är den tillräckligt rymlig för att rymma dina vardagliga behov. Dessutom har den ett speciellt laptopfack som kan rymma en 13-tums laptop, vilket gör den idealisk för både arbete och fritid.

Denna ryggsäck är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Dess dragkabelavslutning ger enkel åtkomst till dina tillhörigheter och ger en modern touch till designen. Svarta färgdetaljer på hårdvaran ger en elegant kontrast till den övergripande färgen Moss/Sand.

Taos Backpack 13 Inch har flera förvaringsalternativ för att organisera dina ägodelar. Den har ett utvändigt fack med dragkedja för snabb åtkomst till dina mest använda föremål. Inuti finns tre innerfickor med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra och tre öppna innerfack för att hålla dina saker organiserade.

Med en volym på 10,8 liter är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina dagliga nödvändigheter utan att vara för tung eller otymplig. Den är perfekt för vuxna som vill ha en stilfull och praktisk ryggsäck för alla tillfällen.

Taos Backpack 13 Inch är en produkt från varumärket Resfeber, känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Med sin återvunna hållbarhet och praktiska funktioner är denna ryggsäck ett utmärkt val för modeintresserade individer som värdesätter både stil och miljömedvetenhet.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd