Resfeber

Taos Backpack 13 Inch Ochre/Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 28 cm
Djup 11 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 3 innerfickor med dragkedja, 3 öppna innerfack
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 35 cm
Laptopfack 13 tum
Material Återvunnen polyester
Typ avslutning Dragkabel
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Ochre/Sand
Varumärkesproduktkod B022
Volym 10.8 l
Åldersgrupp Vuxna

Taos Backpack 13 Inch är en ryggsäck som passar perfekt för dig som vill ha både stil och funktion. Med en bredd på 28 cm och en djup på 11 cm är den tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste tillhörigheter. Den svarta färgen på hårdvaran ger ryggsäcken en elegant touch.

Denna ryggsäck erbjuder många förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade. Den har ett utvändigt fack med dragkedja, perfekt för att snabbt komma åt dina mest använda föremål. Dessutom har den tre innerfickor med dragkedja och tre öppna innerfack för att hålla dina ägodelar säkra och ordnade.

Taos Backpack 13 Inch är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett miljövänligt val. Dess hållbarhet och kvalitet garanterar att den kommer att vara en pålitlig följeslagare under lång tid framöver.

Med en höjd på 35 cm och ett speciellt laptopfack för 13-tums laptops, är denna ryggsäck perfekt för både arbete och fritid. Du kan enkelt bära med dig din laptop och andra viktiga prylar utan att behöva oroa dig för att de ska skadas.

Taos Backpack 13 Inch har en dragkabel som avslutning, vilket gör det enkelt att öppna och stänga ryggsäcken. Du behöver inte längre slösa tid på att leta efter dragkedjor eller knäppen.

Detta är en produkt från det populära varumärket Resfeber. Med sin unika färgkombination i ockra och sand, sticker denna ryggsäck verkligen ut från mängden. Varumärkesproduktkoden B022 garanterar att du får en äkta Resfeber-produkt.

Taos Backpack 13 Inch har en volym på 10,8 liter, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma dina dagliga behov. Den är perfekt för vuxna som vill ha en stilfull och praktisk ryggsäck för alla tillfällen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd