Resfeber

Otway Backpack 15.6 Inch Ochre/Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 29 cm
Djup 12 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 2 ytterfickor med dragkedja, 4 öppna innerfack, 5 inre fickor med dragkedja
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 43 cm
Laptopfack 15,6 tum
Material Återvunnen polyester
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Ochre/Sand
Varumärkesproduktkod B011
Volym 15 l
Åldersgrupp Vuxna

Den Otway Backpack 15.6 Inch är en ryggsäck som är perfekt för modeälskare som vill ha både stil och funktionalitet. Med en bredd på 29 cm och en djup på 12 cm är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma alla dina vardagliga behov.

Den här ryggsäcken har en snygg svart färg på hårdvaran, vilket ger den en modern och elegant touch. Med 2 ytterfickor med dragkedja, 4 öppna innerfack och 5 inre fickor med dragkedja finns det gott om förvaringsalternativ för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt.

En av de bästa egenskaperna hos denna ryggsäck är dess hållbarhet. Tillverkad av återvunnen polyester, bidrar den till att minska miljöpåverkan och gör det möjligt för dig att vara både trendig och miljömedveten.

Med en höjd på 43 cm och ett laptopfack som rymmer upp till 15,6 tum, kan du enkelt bära med dig din bärbara dator och andra viktiga tillbehör. Stängning sker smidigt med hjälp av dragkedjan, vilket ger extra säkerhet för dina ägodelar.

Den Otway Backpack 15.6 Inch är en produkt från det populära varumärket Resfeber. Med sin unika färgkombination i Ochre/Sand och varumärkesproduktkod B011, är denna ryggsäck ett perfekt val för vuxna som vill ha en stilfull och praktisk accessoar.

Med en volym på 15 l är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina vardagliga nödvändigheter utan att vara för stor och otymplig. Oavsett om du ska till jobbet, skolan eller på en weekendresa, kommer denna ryggsäck att vara din pålitliga följeslagare.

Sammanfattningsvis är Otway Backpack 15.6 Inch en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med gott om förvaringsalternativ, en bekväm passform och en modern design är denna ryggsäck ett måste för alla modeälskare.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd