Resfeber

Ibisko Shopper Black/Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justera
Bredd 28.5 cm
Djup 12 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 2 öppna innerfack
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 38 cm
Material Återvunnen polyester
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Black/Black
Varumärkesproduktkod B031
Volym 12 l
Åldersgrupp Damer

Ibisko Shopper är en trendig och praktisk väska för damer från det populära varumärket Resfeber. Med en bredd på 28.5 cm, en höjd på 38 cm och ett djup på 12 cm erbjuder denna väska gott om utrymme för dina ägodelar. Den är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den både miljövänlig och hållbar.

Väskan har en stilren svart färg på hårdvaran och stängs med en smidig dragkedja. Inuti finns en innerficka med dragkedja och två öppna innerfack, vilket ger dig möjlighet att organisera dina saker på ett praktiskt sätt. Med en volym på 12 liter är den perfekt för att bära med dig dina vardagliga nödvändigheter.

En av de bästa funktionerna med Ibisko Shopper är dess justerbara axelrem, som gör det möjligt att anpassa väskan efter din personliga preferens och bekvämlighet. Oavsett om du föredrar att bära den över axeln eller i handen, kan du enkelt justera remmen för att passa din stil.

Resfeber är ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Ibisko Shopper är inget undantag. Med sin eleganta svarta färg och moderna utseende är den en perfekt accessoar för att komplettera din outfit. Oavsett om du ska på shoppingrunda eller på en weekendresa, kommer denna väska att vara din pålitliga följeslagare.

Så om du letar efter en snygg och praktisk väska som är tillverkad med omtanke om miljön, är Ibisko Shopper det perfekta valet för dig. Beställ din egen idag och upplev både stil och funktionalitet i en och samma produkt!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd