Resfeber

Cango Travelwallet Black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 10.5 cm
Djup 1 cm
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 3 öppna innerfack
Höjd 14 cm
Material Konstläder
Myntfack True
Utrymme för sedlar True
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Black
Varumärkesproduktkod A006
Åldersgrupp Damer

Cango Travelwallet är det perfekta passfodralet för damer som älskar att resa. Med en bredd på 10.5 cm och en höjd på 14 cm är detta passfodral tillräckligt kompakt för att enkelt få plats i din handväska eller ficka. Dess djup på 1 cm gör det också smidigt att bära med sig.

Tillverkat av konstläder, har detta passfodral en elegant svart färg som passar perfekt till alla outfits. Varumärket Resfeber står för kvalitet och stil, och detta passfodral är inget undantag. Med varumärkesproduktkoden A006 kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt.

Cango Travelwallet har en praktisk design som erbjuder gott om förvaringsalternativ. Det har en innerficka med dragkedja, perfekt för att säkert förvara dina värdesaker som pass, kreditkort eller kontanter. Dessutom har det tre öppna innerfack där du kan organisera dina kvitton, boardingkort eller andra viktiga dokument.

Detta passfodral är också utrustat med ett myntfack och tillräckligt med utrymme för sedlar. Du behöver inte längre oroa dig för att tappa bort dina mynt eller att inte ha tillräckligt med plats för dina sedlar när du är ute och reser. Cango Travelwallet har allt du behöver för att hålla dina pengar och dokument organiserade och säkra.

Ge dig själv en stilfull och praktisk reseupplevelse med Cango Travelwallet. Beställ ditt eget idag och res med stil och bekvämlighet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd