Resfeber

Cango Travelwallet Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 10.5 cm
Djup 1 cm
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 3 öppna innerfack
Höjd 14 cm
Material Konstläder
Myntfack True
Utrymme för sedlar True
Varumärke Resfeber
Varumärkesfärgnamn Sand
Varumärkesproduktkod A006
Åldersgrupp Damer

Cango Travelwallet är det perfekta passfodralet för damer som älskar att resa. Med en bredd på 10.5 cm och en höjd på 14 cm är det tillräckligt kompakt för att enkelt få plats i din handväska eller ryggsäck. Dess djup på 1 cm gör det också tillräckligt tunnt för att inte ta upp för mycket utrymme.

Tillverkat av konstläder, har detta passfodral en elegant och tidlös design. Varumärket Resfeber är känt för sin höga kvalitet och detta fodral är inget undantag. Med sin sandfärgade yta är det både stilfullt och mångsidigt, vilket gör det till en perfekt accessoar för alla dina resor.

Cango Travelwallet har en rad smarta förvaringsalternativ. Det har en innerficka med dragkedja, perfekt för att säkert förvara dina värdesaker som pass, kreditkort eller kontanter. Dessutom har det tre öppna innerfack där du kan organisera och hålla ordning på dina boardingkort, biljetter och andra viktiga dokument.

Detta passfodral har också ett praktiskt myntfack och tillräckligt med utrymme för sedlar. Du behöver inte längre oroa dig för att tappa bort dina mynt eller att inte ha tillräckligt med plats för dina sedlar när du är ute och reser.

Oavsett om du är en erfaren globetrotter eller bara planerar din första resa, är Cango Travelwallet det perfekta passfodralet för dig. Med sin stilrena design, smarta förvaringsalternativ och högkvalitativa material kommer det att göra dina resor både bekvämare och mer stilfulla.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd