Fortsätt handla BETALA kundvagn

POM Amsterdam

POM Amsterdam
Begränsa ditt sökresultat
Sortera på
43 artiklar

weergave

  • 1
  • /
  • 1

free gift

Ej giltig vid försäljning


free gift

Ej giltig vid försäljningPOM Amsterdam

Ingen dag är den andra lik! Detta gäller även sjalar och kappor från POM Amsterdam. POM betyder Piece of Mine, och accessoarerna från POM Amsterdam är just det; varje sjal eller cape POM gör hela din outfit komplett och ger en unik twist. POM Amsterdam grundades år 2011 av två kvinnor i Amsterdam, Liesbeth och Violet. Drömmen att ge kvinnor en färginjektion i deras liv genom att utforma högkvalitativa sjalar, blev därmed sann. Färgrik scarf med olika mönster, mönster och tygsammansättningar; det är POM Amsterdam. En scarf för varje dag, för varje humör, för varje modern kvinna som vill vara unik och som vågar utstråla detta.

Alla sjalar av POM Amsterdam har en fin triangulär form, så att sjalarna kan bäras på många olika sätt. Sjalarna tillverkas i material av hög kvalitet och har en elegant kant eller pompoms. Hos The Little Green Bag hittar du en stor kollektion med alla sjalar och kappor från POM Amsterdam. Dessutom kan man se många beauty- och modebloggare med de lättillgängliga och framförallt färgstarka sjalar av POM Amsterdam. Hos The Little Green Bag hittar du ett brett utbud av POM Amsterdam!
Beställ POM Amsterdam på nätet. Har du hittat en snygg POM-artikel som passar dig? Beställa den enkelt hos The Little Green Bag. Så fort vi har fått din beställning börjar vi jobba med den så att du får dina accessoarer hemlevererade så fort som möjligt!