Mister Miara

Liv Camera Bag Raw Umber

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justering och avtagbar
Bredd 22 cm
Djup 6 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 2 innerfickor med dragkedja, 2 öppna innerfack
Höjd 15 cm
Material Konstläder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke Mister Miara
Varumärkesfärgnamn Raw Umber
Volym 1 l
Åldersgrupp Damer

Den Liv Camera Bag från Mister Miara är en perfekt accessoar för damer som vill ha stil och funktionalitet. Denna kroppsväska är tillverkad av konstläder av hög kvalitet och har en elegant dragkedja för att säkerställa att dina ägodelar förvaras säkert.

Med en justerbar och avtagbar axelrem kan du enkelt anpassa väskan efter dina behov och stil. Dess dimensioner på 22 cm i bredd, 6 cm i djup och 15 cm i höjd gör den tillräckligt rymlig för att rymma dina viktigaste tillhörigheter utan att vara för stor eller otymplig.

Den guldiga hårdvaran ger en touch av elegans till denna kamera väska, medan det råa umber varumärkesfärgnamnet ger den en unik och trendig look. Med 1 liters volym har du tillräckligt med utrymme för att bära dina viktigaste ägodelar utan att känna dig överbelastad.

Den Liv Camera Bag har också praktiska förvaringsalternativ, inklusive 2 innerfickor med dragkedja och 2 öppna innerfack. Detta gör det enkelt att organisera och hitta dina saker när du är på språng.

Oavsett om du är ute på en dagstur eller på en kväll på stan, kommer denna kamera väska att vara din perfekta följeslagare. Med sitt stilrena och trendiga utseende kommer den definitivt att dra uppmärksamhet och komplettera din outfit på bästa sätt.

Ge dig själv den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Liv Camera Bag från Mister Miara. Beställ din egen idag och ta dina outfits till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd