Mister Miara

Eden Baguette Salt

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justera
Bredd 27 cm
Djup 6 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 2 öppna innerfack
Höjd 14 cm
Material Konstläder
Typ avslutning Magnetisk stängning, Överslag
Varumärke Mister Miara
Varumärkesfärgnamn Salt
Volym 2 l
Åldersgrupp Damer

Den fantastiska Eden Baguette från Mister Miara är den perfekta kroppsväskan för damer som vill ha stil och funktion i ett. Tillverkad av högkvalitativt konstläder, ger denna väska en lyxig känsla utan att kompromissa med djurvälfärden. Med sina generösa dimensioner på 27 cm i bredd, 14 cm i höjd och 6 cm i djup, erbjuder den tillräckligt med utrymme för att rymma dina viktigaste tillhörigheter.

Det guldiga hårdvarudetaljen ger en sofistikerad touch till denna väska och skapar en elegant kontrast mot den vackra saltfärgen. Den magnetiska stängningen och överslagsdesignen ger både säkerhet och enkel åtkomst till dina ägodelar.

Eden Baguette har en praktisk axelrem som kan justeras efter dina behov och preferenser. Du kan bära den över axeln eller korsad över kroppen för att hålla händerna fria och samtidigt se fantastisk ut.

Inuti väskan hittar du en innerficka med dragkedja och två öppna innerfack, vilket ger dig olika förvaringsalternativ för att organisera dina tillhörigheter på ett smidigt sätt. Oavsett om det är din mobiltelefon, plånbok eller smink, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll.

Med en volym på 2 liter är denna väska tillräckligt rymlig för att rymma dina vardagliga nödvändigheter utan att vara för stor eller otymplig. Den är perfekt för att komplettera din outfit och ge dig en sofistikerad och trendig look.

Ge dig själv en stiluppdatering med Eden Baguette från Mister Miara. Denna kroppsväska är ett måste för alla damer som vill ha en kombination av stil, funktionalitet och etiskt medvetenhet. Beställ din egen idag och låt denna fantastiska väska bli ditt nya favorittillbehör!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd