Furla

Furla 1927 Mini Crossbody 20 Ballerina I

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Avtagbar
Bredd 20 cm
Djup 7 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 öppet innerfack
Höjd 13.5 cm
Material Läder
Typ avslutning Vridlås
Varumärke Furla
Varumärkesfärgnamn Ballerina I
Varumärkesproduktkod BAFKACO
Volym 1 l
Åldersgrupp Damer

Den Furla 1927 Mini Crossbody 20 är en elegant och mångsidig kroppsväska för damer. Med sitt kompakta format och stilrena design är den perfekt för att bära dina viktigaste tillhörigheter med stil.

Denna kroppsväska har en avtagbar axelrem, vilket ger dig möjlighet att bära den på det sätt som passar dig bäst. Du kan enkelt anpassa den efter dina behov och stilpreferenser.

Tillverkad av äkta läder, är denna väska både hållbar och lyxig. Den guldiga hårdvaran ger en elegant touch och kompletterar väskans övergripande design på ett vackert sätt.

Med en bredd på 20 cm, en höjd på 13.5 cm och ett djup på 7 cm har denna kroppsväska tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter. Den har också ett öppet innerfack för enkel förvaring och organisation.

Väskan stängs med en vridlås, vilket ger både säkerhet och stil. Den är också en del av Furlas 1927-kollektion, vilket garanterar hög kvalitet och tidlös design.

Med sin ballerina I-färg är denna kroppsväska en perfekt accessoar för att komplettera din outfit. Den passar perfekt för damer i alla åldrar och är ett utmärkt val för både vardagliga och speciella tillfällen.

Ge din stil en touch av elegans och funktionalitet med Furla 1927 Mini Crossbody 20. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och praktisk användning.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd