FMME

Charlotte Laptop Business Bag Croco 13.3 Inch brown

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Justera
Bredd 36 cm
Djup 15 cm
Färg hårdvara Guldig
Förvaringsalternativ 1 innerficka med dragkedja, 1 utvändigt fack med dragkedja
Höjd 26 cm
Laptopfack 13,3 tum
Material Läder
Typ avslutning Dragkedja
Varumärke FMME
Varumärkesfärgnamn brown
Volym 14 l
Åldersgrupp Damer

Charlotte Laptop Business Bag Croco 13.3 Inch är den perfekta axelväskan för damer som behöver en stilfull och praktisk väska för sin laptop. Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa väskan efter din egen komfort.

Denna väska har en bredd på 36 cm och en djup på 15 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma din laptop och andra viktiga tillbehör. Den guldiga färgen på hårdvaran ger en elegant touch till väskan.

Förvaringsalternativen är många med en innerficka med dragkedja och ett utvändigt fack med dragkedja. Du kan enkelt organisera dina ägodelar och hålla dem säkra och skyddade.

Väskans höjd är 26 cm och den har ett speciellt laptopfack som passar en 13,3-tums laptop. Du kan vara säker på att din laptop kommer att vara väl skyddad mot stötar och repor.

Charlotte Laptop Business Bag Croco 13.3 Inch är tillverkad av äkta läder av hög kvalitet. Detta ger väskan en lyxig och hållbar känsla. Med en dragkedja som avslutning kan du enkelt öppna och stänga väskan.

Varumärket bakom denna fantastiska väska är FMME. Väskan kommer i en vacker brun färg, vilket ger den en tidlös och sofistikerad look.

Med en volym på 14 liter har du tillräckligt med utrymme för att bära med dig allt du behöver för en dag på kontoret eller en affärsresa.

Charlotte Laptop Business Bag Croco 13.3 Inch är den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet. Ge dig själv den perfekta accessoaren för att hålla din laptop och andra tillbehör säkra och organiserade.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd