Fjallraven

Vardag Crossbody Royal Purple

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 36 cm
Djup 12 cm
Färg hårdvara Svart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 24 cm
Kvalitetsmärken G-1000
Material 35% Ekologisk bomull, Återvunnen polyester 65%
Material insida Återvunnen polyamid
Serie Vardag
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Royal Purple
Varumärkesproduktkod F27247
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 9 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Vardag Crossbody, a stylish and versatile accessory that belongs to the Axelväskor category. This crossbody bag is designed to meet your everyday needs while adding a touch of fashion to your outfit.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa Vardag Crossbody efter din egen preferens och komfort. Med en bredd på 36 cm och en djup på 12 cm erbjuder denna väska tillräckligt med utrymme för dina vardagliga ägodelar utan att vara för stor eller otymplig.

Den svarta färgen på hårdvaran ger en elegant och stilren touch till denna väska. Du kommer också att uppskatta de praktiska förvaringsalternativen som inkluderar ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting. Dessa ger dig möjlighet att organisera dina saker på ett smidigt sätt.

Vardag Crossbody är inte bara snygg och funktionell, den är också hållbar. Tillverkad av 35% ekologisk bomull och 65% återvunnen polyester, är denna väska ett bra val för miljömedvetna konsumenter. Insidan är tillverkad av återvunnen polyamid, vilket ytterligare bidrar till dess hållbarhet.

Den här väskan tillhör Vardag-serien från det välkända varumärket Fjallraven. Med sin varumärkesfärgnamn "Royal Purple" sticker den verkligen ut och ger dig en chans att uttrycka din personliga stil. Varumärkesproduktkoden för denna väska är F27247.

Vardag Crossbody är vattenavvisande och har en volym på 9 l, vilket gör den perfekt för dagliga äventyr och aktiviteter. Oavsett om du är en vuxen eller ungdom, kommer denna väska att passa perfekt till din livsstil.

För att hålla din Vardag Crossbody i bästa skick rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. På så sätt kan du njuta av dess skönhet och funktionalitet under lång tid framöver.

Sammanfattningsvis är Vardag Crossbody från Fjallraven en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Lägg till den i din samling och låt den bli din trogna följeslagare i vardagen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd