Fjallraven

Totepack No. 2 black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 33 cm
Djup 12 cm
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 42 cm
Material G1000
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn black
Varumärkesproduktkod F24229
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Totepack No. 2 är en ryggsäck från det populära varumärket Fjallraven. Denna snygga ryggsäck är tillverkad av hållbart G1000-material och är perfekt för vuxna som är ute efter en praktisk och miljövänlig väska.

Med en bredd på 33 cm, djup på 12 cm och höjd på 42 cm erbjuder Totepack No. 2 gott om utrymme för dina tillhörigheter. Den har en volym på 16 liter, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma allt du behöver för en dag på stan eller en kort resa.

Denna ryggsäck har en justerbar axelrem för optimal komfort och passform. Den har också en praktisk ritsslutning för säker förvaring av dina ägodelar. Förvaringsalternativen inkluderar ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting, vilket gör det enkelt att organisera och hitta dina saker.

Totepack No. 2 är inte bara funktionell och hållbar, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av ekologiskt och återvunnet material, vilket gör den till ett bra val för miljömedvetna konsumenter.

Denna ryggsäck kommer i en stilren svart färg, vilket ger den en tidlös och elegant look. Med varumärkesproduktkoden F24229 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet.

Sammanfattningsvis är Totepack No. 2 en perfekt ryggsäck för vuxna som vill ha en praktisk, hållbar och miljövänlig väska. Med gott om förvaringsutrymme, justerbar axelrem och snygg design är denna ryggsäck ett utmärkt val för alla tillfällen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd