Fjallraven

Re-Kanken black

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 27 cm
Djup 13 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 38 cm
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn black
Varumärkesproduktkod F23548
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Re-Kanken är en ryggsäck från Fjallraven som är perfekt för vuxna. Med en volym på 16 liter har den tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga behov. Den är tillverkad av återvunnen polyester och är vattenavvisande, vilket gör den idealisk för alla väderförhållanden.

Denna ryggsäck har en justerbar axelrem för att passa din personliga komfort. Den har en bredd på 27 cm och en djup på 13 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker. Med en höjd på 38 cm är den tillräckligt rymlig för att rymma dina ägodelar utan att vara för stor eller otymplig.

Re-Kanken har en praktisk ritsslutning för att säkert förvara dina tillhörigheter. Dessutom har den ett utvändigt fack med dragkedja för extra förvaringsmöjligheter. Du kan enkelt hålla ordning på dina saker och ha dem inom räckhåll.

Denna ryggsäck kommer från Fjallravens populära Kanken-serie, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. Varumärket är känt för sin hållbarhet och Re-Kanken är inget undantag. Den är tillverkad av återvunnen polyester och är ett miljövänligt val för modeentusiaster.

Re-Kanken finns i en elegant svart färg, vilket ger den en tidlös och stilren look. Med varumärkesproduktkoden F23548 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

Sammanfattningsvis är Re-Kanken en ryggsäck som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin rymliga design, vattenavvisande egenskaper och praktiska förvaringsalternativ är den perfekt för daglig användning. Välj Re-Kanken och ta din stil till nästa nivå.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd