Fjallraven

Kanken Totepack 13 Inch True Red

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Laptopfack 13 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn True Red
Varumärkesproduktkod F23710
Volym 14 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Totepack 13 Inch, a stylish and versatile ryggsäck from the renowned brand Fjallraven. This totepack is perfect for adults who are always on the go and need a reliable companion to carry their belongings.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa väskan efter din egen komfort. Dess bredd på 30 cm och djup på 15 cm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga föremål. Dessutom har den en praktisk förvaringsmöjlighet i form av ett utvändigt fack med dragkedja, där du kan förvara dina mest använda tillbehör.

Denna Kanken Totepack är inte bara praktisk, den är också hållbar och miljövänlig. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologiska material, kan du vara säker på att du gör ett medvetet val för både dig själv och miljön.

En av de mest imponerande funktionerna hos denna totepack är dess dedikerade laptopfack som kan rymma en 13-tums laptop. Du behöver inte längre oroa dig för att din laptop ska bli repad eller skadad när du är på språng.

Kanken Totepack 13 Inch tillhör den populära Kanken-serien från Fjallraven. Med sin stilrena design och snygga True Red-färg är den perfekt för att komplettera din outfit och ge dig en trendig look.

Slutligen, denna ryggsäck är utrustad med en praktisk ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar förblir säkra och skyddade. Du kan vara trygg i vetskapen om att ingenting kommer att falla ut eller gå förlorat under dina äventyr.

Sammanfattningsvis är Kanken Totepack 13 Inch från Fjallraven en idealisk ryggsäck för vuxna som vill ha både stil och funktionalitet. Med dess justerbara axelrem, hållbara material och dedikerade laptopfack är den perfekt för att underlätta din vardag och ge dig en trendig look.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd