Fjallraven

Kanken Totepack 13 Inch Royal Purple

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Laptopfack 13 inch
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Royal Purple
Varumärkesproduktkod F23710
Volym 14 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Totepack 13 Inch, a stylish and versatile ryggsäck from the renowned fashion brand Fjallraven. This totapack is perfect for adults who are always on the go and need a reliable and spacious bag to carry their essentials.

Med en justerbar axelrem kan du enkelt anpassa Kanken Totepack efter din egen bekvämlighet. Dess bredd på 30 cm och djup på 15 cm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina tillhörigheter. Dessutom har den en praktisk förvaringsmöjlighet i form av ett utvändigt fack med dragkedja, vilket gör det enkelt att organisera och hitta dina saker.

Denna ryggsäck är inte bara funktionell, den är också hållbar och miljövänlig. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologisk hållbarhet i åtanke, kan du vara stolt över att bära en produkt som bidrar till att minska miljöpåverkan.

Kanken Totepack 13 Inch är en del av den populära Kanken-serien från Fjallraven. Med sin stilrena design och praktiska ritsslutning är denna ryggsäck både trendig och säker. Varumärkesfärgen "Royal Purple" ger den en extra touch av elegans och stil.

Med ett dedikerat laptopfack som rymmer upp till 13 tum kan du enkelt och säkert transportera din bärbara dator. Oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara på en äventyrlig resa, kan du lita på att Kanken Totepack håller din laptop trygg och skyddad.

Med en volym på 14 liter är denna ryggsäck tillräckligt rymlig för att rymma dina dagliga behov. Oavsett om det är böcker, kläder eller andra tillhörigheter, kan du vara säker på att Kanken Totepack har tillräckligt med utrymme för att hålla allt organiserat och lättillgängligt.

Slutligen, med dess stiliga varumärkesproduktkod F23710, kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt av högsta kvalitet. Varumärket Fjallraven är känt för sin pålitlighet och hållbarhet, och Kanken Totepack är inget undantag.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken Totepack 13 Inch idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd