Fjallraven

Kanken Shoulder Pads Arctic Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Hållbarhet Återvunnen
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Arctic Green
Varumärkesproduktkod F23505
Åldersgrupp Volwassenen

Kanken Axelremmar är ett perfekt tillbehör för att ge extra komfort och stöd till din Kanken-ryggsäck. Dessa axelremmar är tillverkade av återvunnen polyester, vilket gör dem både hållbara och miljövänliga. Med sin unika design och färg i Arctic Green, är dessa axelremmar ett stilfullt tillskott till din Kanken-ryggsäck.

Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och dessa axelremmar är inget undantag. De är en del av Kanken-serien, vilket garanterar att de är designade med omsorg och uppfyller de högsta standarderna. Med sin varumärkesproduktkod F23505 kan du vara säker på att du får äkta Fjallraven-kvalitet.

Inte bara är dessa axelremmar snygga och hållbara, de är också bekväma att bära. De är utformade för att passa perfekt på axlarna och fördela vikten jämnt över ryggen. Oavsett om du använder din Kanken-ryggsäck för skolan, arbete eller fritid, kommer dessa axelremmar att göra din upplevelse ännu bättre.

Åldersgruppen för dessa axelremmar är vuxna, vilket innebär att de är perfekta för alla som vill ge sin Kanken-ryggsäck en personlig touch och extra komfort. Så varför inte uppgradera din Kanken med dessa fantastiska axelremmar och ta din stil till nästa nivå?

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd