Fjallraven

Kanken Re-Wool granite grey

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 12 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 36 cm
Material Polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn granite grey
Varumärkesproduktkod F23330
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Re-Wool, a stylish and sustainable ryggsäck from Fjallraven. This eco-friendly backpack is perfect for adults who value both fashion and the environment.

Med en bredd på 28 cm och en djup på 12 cm erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för dina vardagliga behov. Du kan enkelt justera axelremmen för att få den perfekta passformen.

En av de bästa egenskaperna hos denna ryggsäck är dess hållbarhet. Tillverkad av återvunnen polyester och med ekologiska material, kan du vara säker på att du bidrar till att minska din miljöpåverkan genom att välja denna produkt.

Kanken Re-Wool kommer från den populära Kanken-serien och har en snygg ritsslutning för att säkert förvara dina ägodelar. Dessutom har den ett praktiskt utvändigt fack med dragkedja för enkel åtkomst till dina viktigaste saker.

Den här ryggsäcken kommer i en elegant granite grey färg, vilket ger den en modern och sofistikerad look. Med en volym på 16 liter har du tillräckligt med plats för att bära med dig allt du behöver under dagen.

Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och Kanken Re-Wool är inget undantag. Med varumärkesproduktkoden F23330 kan du vara säker på att du får en äkta och pålitlig produkt.

Sammanfattningsvis är Kanken Re-Wool en ryggsäck som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet på ett imponerande sätt. Välj denna ryggsäck och gör en positiv skillnad för både din stil och miljön!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd