Fjallraven

Kanken Mini Frost Green Confetti Pattern

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 20 cm
Djup 13 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 29 cm
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Frost Green Confetti Pattern
Varumärkesproduktkod F23561
Volym 7 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Mini, a stylish and practical ryggsäck that is perfect for fashion-forward individuals. This compact backpack is designed by the renowned brand Fjallraven, known for their high-quality products.

Med en bredd på 20 cm och en höjd på 29 cm är denna ryggsäck perfekt för att bära dina vardagliga tillhörigheter. Den har en djup på 13 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker på ett smidigt sätt.

Kanken Mini är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna konsumenter. Dess hållbarhet är en av anledningarna till varför denna ryggsäck är så populär.

Med en snygg svart färg på hårdvaran och en unik Frost Green Confetti Pattern på själva ryggsäcken, sticker Kanken Mini verkligen ut från mängden. Det är ett varumärke som står för stil och kvalitet.

Denna ryggsäck har en justerbar axelrem för att passa olika kroppstyper och preferenser. Den har också en praktisk ritsslutning för att säkerställa att dina ägodelar förvaras säkert.

Kanken Mini har flera förvaringsalternativ, inklusive ett utvändigt fack med dragkedja och ett öppet innerfack. Dessa alternativ gör det enkelt att organisera och hitta dina saker utan att behöva gräva igenom hela ryggsäcken.

Med en volym på 7 liter är denna ryggsäck perfekt för vuxna som behöver en kompakt och praktisk väska för sina dagliga äventyr. Den passar perfekt för både arbete och fritid.

Så varför vänta? Skaffa dig en Kanken Mini idag och ta din stil till nästa nivå. Fjallraven har skapat en ryggsäck som kombinerar funktionalitet och mode på ett enastående sätt.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd