Fjallraven

Kanken Mini Cooler Frost Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 20.5 cm
Djup 9 cm
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen, Organisk
Höjd 26 cm
Kvalitetsmärken G-1000
Material Ekologisk bomull 35%, 65% Återvunnen polyester
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Frost Green
Varumärkesproduktkod F23782
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2.5 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Mini Cooler, a stylish and practical addition to your summer essentials. This cooler belongs to the category Kylväskor, designed to keep your food and drinks cool on the go.

Med en bredd på 20.5 cm, djup på 9 cm och höjd på 26 cm, är denna Kanken Mini Cooler den perfekta storleken för att bära med dig överallt. Den har en volym på 2.5 l, tillräckligt för att rymma dina favoritdrycker och snacks.

Förvaringsalternativet inkluderar ett binnenvak med ritssluiting, vilket gör det enkelt att organisera och hålla dina saker på plats. Du kan vara säker på att dina ägodelar är säkra och skyddade.

Denna Kanken Mini Cooler är tillverkad av hållbara material. Den är tillverkad av ekologisk bomull (35%) och återvunnen polyester (65%), vilket gör den både miljövänlig och hållbar.

Med sitt kvalitetsmärke G-1000, kan du vara säker på att denna Kanken Mini Cooler är av högsta kvalitet. Den är tillverkad för att hålla och tåla daglig användning.

Att rengöra denna Kanken Mini Cooler är enkelt. Använd en mjuk borste och ljummet vatten för att hålla den fräsch och ren.

Med en ritssluiting som typ avslutning, kan du enkelt öppna och stänga denna Kanken Mini Cooler. Det är bekvämt och säkert för att hålla dina saker på plats.

Fjallraven, ett välkänt varumärke inom modeindustrin, står bakom denna Kanken Mini Cooler. Varumärket är känt för sin höga kvalitet och stilrena design.

Kanken Mini Cooler kommer i en vacker frostgrön färg, vilket ger den en fräsch och modern look. Varumärkesproduktkoden för denna produkt är F23782.

Denna Kanken Mini Cooler är vattenavvisande, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter och resor. Du kan vara säker på att dina drycker och snacks förblir svala och fräscha.

Den här produkten är perfekt för vuxna som vill ha en snygg och praktisk kylväska för sommarens äventyr. Varför kompromissa mellan stil och funktionalitet när du kan ha båda?

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd