Fjallraven

Kanken Mini blue ridge

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 22 cm
Djup 10 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 27 cm
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn blue ridge
Varumärkesproduktkod F23561
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 7 l
Åldersgrupp Kinderen

Kanken Mini är en ryggsäck som är perfekt för barn. Med sina justerbara axelremmar kan den enkelt anpassas för att passa olika storlekar och åldrar. Med en bredd på 22 cm och en djup på 10 cm är den tillräckligt rymlig för att rymma alla dina viktiga saker.

Denna ryggsäck har ett praktiskt förvaringsalternativ med en utvändig ficka med dragkedja. Du kan enkelt organisera dina ägodelar och ha dem inom räckhåll. Med en höjd på 27 cm är den tillräckligt stor för att rymma allt du behöver för en dag på språng.

Kanken Mini är tillverkad av hållbart Vinylon F-material, vilket gör den både tålig och vattenavvisande. Du kan vara säker på att den kommer att hålla länge och skydda dina ägodelar från väder och vind.

Denna ryggsäck tillhör Fjallravens populära Kanken-serie och har en stilren ritsslutning för enkel åtkomst till dina saker. Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och Kanken Mini är inget undantag.

Kanken Mini kommer i en vacker blå nyans som heter "blue ridge". Den är perfekt för barn i alla åldrar och är en populär favorit bland både tjejer och killar. Med en volym på 7 liter har du tillräckligt med utrymme för att bära med dig allt du behöver, oavsett om det är till skolan, utflykten eller resan.

Ge ditt barn den perfekta ryggsäcken med Kanken Mini från Fjallraven. Den är vattentät, hållbar och stilren - allt du behöver för att vara redo för äventyr!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd