Fjallraven

Kanken Laptop 17 Inch Navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 18 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Återvunnen
Höjd 42 cm
Laptopfack 17 inch
Material Återvunnen polyester
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Navy
Varumärkesproduktkod F23525
Volym 20 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Laptop 17 Inch, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar", making it a must-have for adults who value both fashion and functionality.

Den här ryggsäcken är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den inte bara miljövänlig utan också hållbar. Med en volym på 20 liter finns det gott om utrymme för att bära dina vardagliga tillhörigheter. Dessutom har den ett speciellt laptopfack som kan rymma en 17-tums laptop, vilket gör den perfekt för studenter eller yrkesverksamma som behöver ha med sig sin dator.

Med en bredd på 30 cm, en höjd på 42 cm och ett djup på 18 cm är denna ryggsäck rymlig nog att rymma allt du behöver utan att vara för stor eller otymplig. Den har också en justerbar axelrem för att passa din personliga stil och komfort.

Designen är enkel och stilren, med en vacker navy färg som ger den en elegant touch. Den har också svarta detaljer, vilket ger den en modern och sofistikerad känsla. Ryggsäcken stängs med en praktisk ritsslutning, vilket gör det enkelt att komma åt dina saker samtidigt som de hålls säkra.

Förvaringsalternativen är också imponerande. Den har ett binnenvak med ritssluiting och ett buitenvak med ritssluiting, vilket ger dig möjlighet att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt.

Med sin serie "Kanken" och varumärkesproduktkod "F23525" kan du vara säker på att du får en ryggsäck av högsta kvalitet från Fjallraven, ett varumärke som är känt för sin pålitlighet och stil.

Så om du letar efter en ryggsäck som är både snygg och praktisk, leta inte längre än Kanken Laptop 17 Inch. Den kommer att bli din trogna följeslagare i vardagen och ge dig den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd