Fjallraven

Kanken Hip Pack Peach Sand

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 18 cm
Djup 9 cm
Färg hårdvara Zwart
Förvaringsalternativ 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 12 cm
Kvalitetsmärken Vinylon F
Material 100% Vinylal
Serie Kanken
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Peach Sand
Varumärkesproduktkod F23796
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 2 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Hip Pack, a stylish and practical accessory that belongs to the Midjeväskor category. Med en justerbar axelrem, kan du enkelt anpassa passformen för optimal komfort. Med sina dimensioner på 18 cm i bredd, 9 cm i djup och 12 cm i höjd, erbjuder denna väska tillräckligt med utrymme för dina viktigaste tillhörigheter.

Den här Kanken Hip Pack är utrustad med svarta hårdvarudetaljer som ger en elegant touch till din outfit. Med ett öppet binnenvak och två ytterfickor med dragkedja, erbjuder denna väska olika förvaringsalternativ för att hålla dina saker organiserade och inom räckhåll.

Vi på Fjallraven är stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet, och Kanken Hip Pack är inget undantag. Tillverkad av 100% Vinylal och med kvalitetsmärket Vinylon F, är denna väska både hållbar och vattenavvisande. Du kan vara säker på att den kommer att hålla länge och skydda dina tillhörigheter från väder och vind.

Kanken-serien är välkänd för sin stilrena design och Peach Sand är varumärkesfärgnamnet för denna specifika Kanken Hip Pack. Med varumärkesproduktkoden F23796 kan du vara säker på att du får en äkta Fjallraven-produkt.

För att hålla din Kanken Hip Pack i bästa skick rekommenderar vi att du rengör den med en mjuk borste och ljummet vatten. Detta kommer att hjälpa till att bevara dess kvalitet och utseende.

Sammanfattningsvis är Kanken Hip Pack en perfekt följeslagare för vuxna som vill ha en stilfull och funktionell midjeväska. Med sin justerbara axelrem, förvaringsalternativ och hållbara material, kommer denna väska att bli din favoritaccessoar för alla tillfällen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd