Fjallraven

Kanken Card Wallet Arctic Green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Bredd 11 cm
Djup 2 cm
Förvaringsalternativ 1 open buitenvak
Höjd 7.5 cm
Material G1000
Myntfack True
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Utrymme för sedlar True
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Arctic Green
Varumärkesproduktkod F23780
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken Card Wallet, a stylish and practical accessory that belongs to the Plånböcker med dragkedja category. This wallet is designed to meet all your needs while adding a touch of fashion to your everyday life.

Med en bredd på 11 cm, en djup på 2 cm och en höjd på 7.5 cm, är denna plånbok kompakt och lätt att bära med sig. Den är tillverkad av det hållbara materialet G1000, vilket garanterar att den kommer att hålla länge och behålla sin eleganta look.

En av de bästa funktionerna hos denna plånbok är dess förvaringsalternativ. Den har ett öppet utvändigt fack där du enkelt kan förvara dina kort och sedlar. Dessutom har den ett praktiskt myntfack för att hålla dina mynt organiserade och säkra.

Den här plånboken tillhör den populära Kanken-serien från det välkända varumärket Fjallraven. Med sin ritsslutning kan du vara säker på att dina värdesaker är tryggt förvarade. Dessutom har den gott om utrymme för sedlar, vilket gör den till en perfekt följeslagare för dina dagliga äventyr.

Den Kanken Card Wallet kommer i en snygg Arctic Green färg, som är karakteristisk för Fjallravens varumärke. Med varumärkesproduktkoden F23780 kan du vara säker på att du får en äkta produkt av högsta kvalitet.

Oavsett om du är ung eller gammal, kommer denna plånbok att passa perfekt till din stil och behov. Så varför inte unna dig själv denna praktiska och trendiga accessoar? Beställ din Kanken Card Wallet idag och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd