Fjallraven

Kanken 15 inch Laptop forest green

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 16 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn forest green
Varumärkesproduktkod F27172
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 18 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken 15 inch Laptop, a stylish and practical backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar", and it is designed to meet the needs of adults.

Med en justerbar axelrem och en volym på 18 liter är denna ryggsäck perfekt för att bära din 15-tums laptop och andra viktiga tillbehör. Den har en bredd på 28 cm, en djup på 16 cm och en höjd på 40 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att organisera dina saker på ett smidigt sätt.

En av de bästa egenskaperna hos denna ryggsäck är dess hållbarhet. Tillverkad av det vattenavvisande materialet Vinylon F, kan du vara säker på att dina ägodelar förblir torra även under regniga dagar. Dessutom har den en praktisk ritsslutning för att säkerställa att allt hålls på plats.

Den här Kanken-ryggsäcken har också ett speciellt laptopfack som är utformat för att skydda din 15-tums laptop mot stötar och repor. Du kan vara trygg i vetskapen om att din värdefulla elektronik är säker och skyddad.

Med sitt enkla och stilrena design är denna Kanken-ryggsäck ett perfekt val för både vardagligt bruk och resor. Den kommer i en vacker skogsgrön färg, vilket ger den en unik och trendig touch. Varumärkesproduktkoden för denna ryggsäck är F27172.

Oavsett om du är en student, en yrkesverksam eller bara en modeentusiast, kommer denna Kanken 15 inch Laptop-ryggsäck att bli din trogna följeslagare. Beställ din egen idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd