Fjallraven

Kanken 15 inch Laptop royal blue

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 28 cm
Djup 16 cm
Förvaringsalternativ 1 buitenvak met ritssluiting
Hållbarhet Självklart
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material Vinylon F
Serie Kanken
Typ avslutning Ritssluiting
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn royal blue
Varumärkesproduktkod F27172
Vattentäthet Waterafstotend
Volym 18 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Kanken 15 inch Laptop, a stylish and functional backpack from the renowned brand Fjallraven. This backpack belongs to the category "Ryggsäckar", which means backpacks in Swedish.

Med en justerbar axelrem och en rymlig volym på 18 liter är denna ryggsäck perfekt för vuxna som behöver bära med sig sin 15-tums laptop och andra viktiga tillhörigheter. Med en bredd på 28 cm, en höjd på 40 cm och ett djup på 16 cm har den tillräckligt med utrymme för att rymma allt du behöver för en dag på språng.

Kanken 15 inch Laptop är tillverkad av det hållbara materialet Vinylon F, vilket gör den vattenavstötande och perfekt för att skydda din laptop och andra värdefulla föremål från regn och fukt. Dessutom har den en praktisk ritsslutning för säker förvaring och en snygg royal blue färg som ger den en modern och stilren look.

En av de bästa funktionerna med denna ryggsäck är det dedikerade laptopfacket som är utformat för att passa en 15-tums laptop perfekt. Detta fack håller din laptop säker och skyddad mot stötar och repor, samtidigt som det ger enkel åtkomst när du behöver använda den.

Utöver laptopfacket har Kanken 15 inch Laptop också ett praktiskt utvändigt fack med dragkedja, perfekt för att förvara mindre tillhörigheter som nycklar, mobiltelefon eller plånbok. Du behöver aldrig mer leta efter dina viktiga saker i botten av väskan!

Med sin självklara hållbarhet och högkvalitativa design är Kanken 15 inch Laptop ryggsäcken som kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Varumärket Fjallraven är känt för sin kvalitet och detta är inget undantag. Så varför inte investera i denna fantastiska ryggsäck och ta din stil och bekvämlighet till nästa nivå?

Upptäck Kanken 15 inch Laptop idag och upplev den perfekta kombinationen av stil, hållbarhet och funktionalitet!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd