Fjallraven

Greenland Pocket Acorn

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 16 cm
Djup 5 cm
Färg hårdvara Zilverkleurig
Förvaringsalternativ 1 utvändigt fack med dragkedja, 1 öppet innerfack
Hållbarhet Återvunnen, Organisk
Höjd 22 cm
Kvalitetsmärken G-1000
Material Ekologisk bomull 35%, Återvunnen polyester 65%
Serie Greenland
Tvättråd Mjuk borste och ljummet vatten
Typ avslutning Tryckknapp, Dragkedja
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Acorn
Varumärkesproduktkod F23156
Vattentäthet Vattenavvisande
Volym 1 l
Åldersgrupp Volwassenen

Greenland Pocket är en kroppsväska från det populära varumärket Fjallraven. Denna väska är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Med en volym på 1 liter är den perfekt för att förvara dina viktigaste tillhörigheter.

Väskan har en justerbar axelrem för att passa alla storlekar och preferenser. Den har en bredd på 16 cm och en djup på 5 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för dina saker utan att vara för stor och otymplig. Dessutom har den en höjd på 22 cm, vilket gör den bekväm att bära.

Greenland Pocket har en stilren design med silverfärgad hårdvara, vilket ger den en modern och elegant touch. Den har en tryckknapp och dragkedja som avslutning, vilket ger extra säkerhet för dina ägodelar.

Förvaringsalternativen inkluderar ett utvändigt fack med dragkedja och ett öppet innerfack. Detta gör det enkelt att organisera och hitta dina saker snabbt och smidigt.

En annan fördel med denna väska är dess vattenavvisande egenskaper. Du behöver inte oroa dig för att dina saker ska bli blöta om du råkar hamna i regnet. Väskan kan enkelt rengöras med en mjuk borste och ljummet vatten.

Greenland Pocket tillhör G-1000-serien, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Den är även märkt som återvunnen och organisk, vilket visar Fjallravens engagemang för att skydda miljön.

Acorn är den varumärkesfärg som denna väska kommer i. Den har också en unik varumärkesproduktkod, F23156, för att identifiera den bland andra produkter från Fjallraven.

Oavsett om du är ute och reser, går på stan eller bara behöver en praktisk väska för vardagen, är Greenland Pocket det perfekta valet. Den kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet på ett sätt som få andra väskor kan.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd