Fjallraven

Foldsack No. 1 15 Inch Dusk

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Axelrem Verstelbaar
Bredd 30 cm
Djup 15 cm
Hållbarhet Ekologisk, Återvunnen
Höjd 40 cm
Laptopfack 15 inch
Material G1000
Typ avslutning Magneetsluiting, Overslag
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn Dusk
Varumärkesproduktkod F24210
Vattentäthet Vattentät
Volym 16 l
Åldersgrupp Volwassenen

Foldsack No. 1 15 Inch är en ryggsäck som är perfekt för dig som vill kombinera stil och funktionalitet. Med sin justerbara axelrem kan du enkelt anpassa ryggsäcken efter din egen komfort. Med en bredd på 30 cm och en djup på 15 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att rymma dina vardagliga tillhörigheter.

Denna ryggsäck är tillverkad av G1000-material, vilket gör den både hållbar och miljövänlig. Den är tillverkad av ekologiska och återvunna material, vilket gör den till ett perfekt val för miljömedvetna individer. Dess vattentäta egenskaper gör den också idealisk för att skydda dina ägodelar från regn och fukt.

Med en höjd på 40 cm och en volym på 16 l har Foldsack No. 1 15 Inch gott om plats för att rymma en 15-tums laptop i sitt dedikerade laptopfack. Du kan vara säker på att din laptop är säker och skyddad mot stötar och repor när du bär den i denna ryggsäck.

Den här ryggsäcken har en magnetisk stängning och en överslagsdesign, vilket ger den en modern och trendig look. Varumärket Fjallraven är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och Foldsack No. 1 15 Inch är inget undantag. Med sin varumärkesfärgnamn "Dusk" och varumärkesproduktkod F24210 kan du vara säker på att du bär en äkta Fjallraven-produkt.

Foldsack No. 1 15 Inch är perfekt för vuxna som vill ha en stilfull och praktisk ryggsäck. Oavsett om du ska till skolan, jobbet eller på en äventyrlig resa, kommer denna ryggsäck att vara din pålitliga följeslagare.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd