Fjallraven

Flight Bag 90-100 L navy

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Hållbarhet Återvunnen
Material Polyamide
Typ avslutning Trekkoord
Varumärke Fjallraven
Varumärkesfärgnamn navy
Varumärkesproduktkod F25855
Vattentäthet Vattentät
Volym 100 l
Åldersgrupp Volwassenen

Let me introduce you to the Flight Bag 90-100 L from our Skyddshöljen collection. Denna ryggsäck är perfekt för alla dina äventyr där du behöver mycket utrymme och hållbarhet.

Flight Bag 90-100 L är tillverkad av återvunnen polyamid, vilket gör den både miljövänlig och hållbar. Du kan vara stolt över att bära en produkt som bidrar till att minska avfallet och bevara vår planet.

Med sin praktiska trekkoordsavslutning kan du enkelt justera ryggsäcken för att säkerställa att allt du bär med dig är säkert och skyddat. Du behöver inte oroa dig för att förlora något under dina äventyr.

Flight Bag 90-100 L kommer från det välkända varumärket Fjällräven, känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Du kan lita på att denna ryggsäck kommer att hålla länge och klara av alla utmaningar du ställer den inför.

Den här ryggsäcken kommer i en snygg navy färg, som ger den en stilren och modern look. Du kommer definitivt att sticka ut och imponera på alla med din smak för mode och funktion.

Flight Bag 90-100 L är vattentät, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter och resor i alla väderförhållanden. Du behöver inte oroa dig för att dina ägodelar ska bli blöta eller skadas.

Med en imponerande volym på 100 liter har du gott om plats att packa allt du behöver för dina äventyr. Oavsett om det är en längre resa eller en kortare utflykt, kommer denna ryggsäck att rymma allt du behöver.

Flight Bag 90-100 L är perfekt för vuxna äventyrare som vill ha en pålitlig och hållbar ryggsäck. Den är designad för att möta dina behov och ge dig den bästa upplevelsen under dina äventyr.

Upptäck Flight Bag 90-100 L från Fjällräven idag och ge dig själv en ryggsäck som kombinerar stil, funktion och hållbarhet på bästa sätt. Du kommer inte bli besviken!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd