Festina

Watch Prestige Bi color

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Form rund
Klocka boett diameter 44 mm
Klocka färg boett Silverfärgad
Klocka kronograf True
Klocka typ av urverk Kvarts
Klocka ur tavla färg Svart
Klocka vattentät 10 ATM
Klockmaterial glas Mineral
Material Rostfritt stål
Serie Prestige
Varumärke Festina
Varumärkesfärgnamn Bi color
Varumärkesproduktkod F20363/3
Åldersgrupp Herrar

Med sin eleganta design och imponerande funktioner är Watch Prestige från Festina det perfekta valet för stilmedvetna herrar. Denna analoga klocka tillhör kategorin Analog Klockor och har en rund form som ger den en tidlös och sofistikerad look.

Klockan har en boett med en diameter på 44 mm och är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en modern touch. Den silverfärgade boetten i kombination med det bi color-varumärkesfärgnamnet ger klockan en unik och stilfull estetik.

En av de imponerande funktionerna hos denna klocka är dess kronograf, som gör det möjligt att mäta tid med precision och stil. Med kvarts-urverket kan du vara säker på att klockan alltid går exakt och håller tiden på ett tillförlitligt sätt.

Watch Prestige har en svart urtavla som skapar en elegant kontrast mot den silverfärgade boetten. Den tydliga och lättlästa urtavlan gör det enkelt att snabbt kolla tiden, oavsett var du befinner dig.

Denna klocka är också vattentät upp till 10 ATM, vilket innebär att den är lämplig för vardagsbruk och kan bäras vid tillfällen där den kan komma i kontakt med vatten, som vid handtvätt eller simning.

Med mineralglaset får du en hållbar och reptålig yta som skyddar klockans urtavla och håller den i perfekt skick under lång tid.

Watch Prestige från Festina är en del av Prestige-serien och bär stolt varumärkesproduktkoden F20363/3. Med sin kombination av stil, funktion och pålitlighet är denna klocka ett utmärkt val för den moderna mannen som vill ha det bästa av både design och prestanda.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

What do you think?

från Så lågt som 391,15 Ordinarie pris 488,94

Others also bought

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd